Jeu des boules spelen mag weer op de nieuwe baan in Andelst

Doe je ook een keertje mee?
Foto: jacqueline macou via Pixabay

Andelst – De gloednieuwe jeu des boules baan is met veel plezier in gebruik genomen. Er zijn tegels omheen gelegd zodat mensen die slecht ter been zijn ook mee kunnen doen. Bovendien is er ook een bankje bij de baan geplaatst.

De oude baan was slechts vier jaar oud moest plaats maken, want de grond achter de speeltuin aan de Verlengde Emmastraat had een nieuwe bestemming gekregen. Aan de zuidkant van het industrieterrein is inmiddels een strook ingeplant met bomen en struiken en er komen drie nieuwe woningen te staan. Omdat de toegangsweg naar die woningen op de (oude) jeu de boules baan kwam te liggen moest er een nieuwe worden aangelegd. Deze ligt nu aan de andere kant van de speeltuin.

Er mag weer gespeeld worden

Wanneer iemand zin heeft om te spelen dan stuurt diegene een bericht in de WhatsApp groep. Wie zin en tijd heeft reageert op de oproep en de afspraak gaat door als er minstens vier personen kunnen meedoen. Meestal wordt er ’s avonds rond 19.00 of 19.30 uur gespeeld.

Wil jij ook meedoen? Dat kan! Je hoeft alleen je naam, adres en je mobiele telefoonnummer door te geven aan Matoesjka Stienstra aan de Verlengde Emmastraat 65. Je kunt ook een potje meedoen om te kijken of je het leuk vindt. De jeu des Boules ballen mag je zolang lenen. Wanneer je lid wordt dan koop je jouw eigen set. Je mag een een eigen groepje vormen.

♦♦

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden