Sporters Bewust Fit en Gezond rennen “Tocht tegen Kanker”

Foto: Bewust Fit en Gezond

Elst – Met maar liefst 17 personen hebben ze zich aangemeld voor de Tocht tegen Kanker. De sporters bij Bewust Fit en Gezond uit Elst.

Geënthousiasmeerd door hun trainster Aliene Danen hebben ze zich opgegeven voor de “Tocht tegen Kanker”, een loop en fiets evenement op initiatief van de Daniel den Hoed Kliniek in Rotterdam.

Meedoen

Aliene: “Het leek ons als sporters leuk om met een paar personen deel te nemen. Maar iedereen was zo enthousiast dat we al snel op 17 personen zaten die meedoen en met hun eigen actiepagina donateurs zoeken om wetenschappelijk onderzoek te steunen in het Erasmus MC Kanker Instituut. Want dat is het doel, iedere patiënt het juiste medicijn, in de juiste dosis, op het juiste moment en voor de juiste duur voor een maximaal resultaat. Daar is veel geld voor nodig”.

Je kunt de tocht wandelen, hardlopen, recreatief fietsen of wielrennen. De sporters bij Bewust Fit en Gezond hebben gekozen om te gaan hardlopen en wel 5 km. Naast alle trainingen dus een extra uitdaging die ze met hart en ziel aangaan. En dat alles onder het motto van deze actie “Samen maken we kanker kansloos”.

Aliene: “Ik ben zo supertrots op mijn sporters, sommigen hebben nog nooit hardgelopen maar willen de uitdaging aangaan. We pakken het rustig aan, ieder op zijn eigen tempo. Zoals ik ook al mijn trainingen aanpak. Niets moet, alles mag. Red je de 5 km niet, schaam je niet. Het feit dat je in beweging bent en je in wilt zetten voor het goede doel is al prachtig”.

Geef je op!

De Tocht tegen Kanker vindt plaats op zaterdag 26 juni en mocht je de sporters van Bewust Fit en Gezond een duwtje in de rug willen geven. Dan kan dat via de algemene pagina Runners BFeG Of neem eens een kijkje op Bewust Fit en Gezond voor meer info en mogelijkheden over de Outdoor Trainingen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden