Verstikkingsgevaar Zeeman houten treinset door loskomende onderdelen

Foto: Zeeman

Winkelketen Zeeman roept een houten treinset terug. Er kunnen kleine onderdelen van de treinset loskomen. Dit kan verstikkingsgevaar opleveren voor jonge kinderen.

De terugroepactie van Zeeman betreft de houten treinset met artikelnummer 71011 die is verkocht van november 2020 tot juni 2021.

Loskomende kleine onderdelen

Uit onderzoek is gebleken dat kleine onderdelen van deze treinset (te makkelijk) los kunnen komen. Als jonge kinderen deze kleine onderdelen dan in de mond stoppen ontstaat verstikkingsgevaar. Heb je deze treinset van Zeeman gekocht? Gebruik deze dan niet meer, en breng het artikel terug naar een filiaal van Zeeman bij jou in de buurt. Het aankoopbedrag krijg je direct retour.

Wil je meer weten over de terugroepactie van Zeeman? Neem dan contact op met de winkelketen via het e-mailadres [email protected].

Bron: Zeeman, 22 juni 2021

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen