“Ben jij die enthousiaste en flexibele pedagogisch medewerk(st)er die wij zoeken?”

Ben jij de nieuwe pedagogisch medewerk(st)er?
Ben jij de nieuwe pedagogisch medewerk(st)er?
Foto: Mandy Klein via Pixabay

Zetten – Kinderdagopvang Ukkiepuk is op zoek naar een nieuwe pedagogisch medewerk(st)er. Het soort dienstverband is parttime voor bepaalde tijd met werktijden van gemiddeld 20-36 uur per week

Partnercontent

Kinderopvang Ukkiepuk zoekt een enthousiaste en flexibele pedagogisch medewerk(st)er voor meerdere dagen in de week voor de dagopvang en buitenschoolseopvang. Ben jij flexibel, bereid om volgens een visie te werken en leergierig? Dan zijn zij op zoek naar jou! Het gaat om een contractduur van 12 maanden en parttime uren van 20-36 uur per week. De verwachte startdatum: z.s.m.

Wie is Kinderopvang Ukkiepuk?

Kinderopvang Ukkiepuk biedt sinds 2007 op hun kleinschalige en huiselijke locatie in Zetten speelse en educatieve kinderopvang. Zij doen dit op een doordachte en professionele wijze. Waarin trendy kaders samengaan met ‘’oude’’ normen en waarden. Waar het individuele kind centraal staat. Waar ook aandacht is voor de groepsprocessen en het rolmodel wat je bent als pedagogisch medewerk(st)er.

Dit rolmodel in het bieden van veiligheid en geborgenheid, zien zij ook graag toegepast in de werksfeer. Begrip bij de pedagogisch medewerker dat wat kinderen geleerd en geboden wordt ook geldt naar je collega’s. Zij vinden teamwork, betrokkenheid en openheid erg belangrijk!

Zij bieden:

  • Kinderdagopvang Ukkiepuk biedt voorwaarden conform CAO Kinderopvang.
  • Een professionele werkomgeving waarin met plezier wordt bijgedragen aan de opvang en ontwikkeling van kinderen.
  • Een tijdelijk contract dat ze graag verlengen bij een wederzijdse klik.

Zij vragen:

  • Een diploma conform de eisen die de cao Kinderopvang stelt. (Kijk op Diplomachecker)
  • Enthousiasme en betrokkenheid, gecombineerd met professionaliteit.
  • Openstaan voor vernieuwing en persoonlijke ontwikkeling.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal. (3F niveau )
  • Een flexibele werkhouding met een aantal vaste dagen in overleg.

Algemene informatie over de organisatie vind je op Kinderopvang Ukkiepuk. Voor vragen kun je contact opnemen met Ina Eilander op telefoonnummer 06-19 882 105 of stuur een mail naar [email protected]. Klik op onderstaande afbeelding voor de website.

pedagogisch♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen