Spellenmiddag voor de jeugd van Zetten en Hemmen

Ook voetbal tijdens spellenmiddag
Ook voetbal tijdens spellenmiddag
Foto: Michal Jarmoluk via Pixabay

Zetten/Hemmen – Oranjevereniging Zetten-Hemmen heeft er lang naar uitgekeken om weer leuke bijeenkomsten te organiseren. Daarom zijn ze erg verheugd dat ze bezig zijn om een spellenmiddag voor de jeugd te organiseren.

Na een jaar van afzien, een jaar waarin nauwelijks iets te organiseren viel door de coronamaatregelen, begint de spellenmiddag steeds concretere vorm aan te nemen. Ze worden steeds enthousiaster te worden door alle medewerking die hun wordt verleend.

28 augustus

De spellenmiddag vindt, als het goed is, plaats op zaterdag 28 augustus vanaf 13.00 uur. De plaatselijke Rotaryclub, Jumbo supermarkt en de actie Overbetuwe Doet maakt dat de spellenmiddag groots kan worden aangepakt. Voor eten en drinken zorgt de Oranjevereniging.

De Oranjevereniging wil tijdens deze middag veel blije gezichten zien! Wil jij meedoen aan deze spellenmiddag? Meld je dan aan via [email protected] . Dan weten zij op hoeveel personen ze kunnen rekenen.

Bron: INZET

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen