Open Monumentendag bij Molen de Vink

Molen de Vink in Herveld
Foto: Overbetuwe Nieuws

Herveld – Molen de Vink doet dit jaar mee aan de Open Monumentendag. Op zaterdag 11 september is het weer Open Monumentendag. Molen de Vink wil het enorme succes van vorig jaar proberen te evenaren. Iedereen is van harte welkom. Noteer alvast de datum in jouw agenda.

Kom jij ook langs op deze landelijke monumentendag? De molen is GRATIS te bezichtigen en ze maken er een geweldig leuke dag van. De molenaars geven je uitleg over de werking van de molen en ook over de historie.

Op zaterdag te bezoeken

De winkel achter de molen is verkocht en daar worden momenteel werkzaamheden uitgevoerd waardoor er op het terrein bouwmaterialen en bouwhekken staan. Voor bezoekers is dit nogal een vreemde situatie. De molen is echter op zaterdagen tussen 12.00 en 17.00 uur te bezoeken. Dan is er meestal ook een molenaar aanwezig om uitleg te geven.

Nieuw informatiebord

Molen de Vink heeft met de Overbetuwe Doet actie het voor elkaar gekregen om een bedrag bij elkaar te verzamelen van € 750,-. Genoeg voor een nieuw informatiebord dat geplaatst wordt bij de ingang. Hierop komt beknopt de geschiedenis van de molen en wat technische gegevens op te staan. Het resultaat van de opbrengst was voor de medewerkers een onverwacht en schitterend resultaat, waarvoor ze hun dorpsgenoten erg dankbaar zijn.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden