DL Beauty and Hair wordt nieuwe Keune Ambassador

Foto: DL Beauty and Hair

Elst – Leverancier van professionele haarproducten Keune heeft DL Beauty and Hair gevraagd om Keune Ambassador. Dat gebeurd niet zomaar, daarvoor moet je topkwaliteit leveren en bereid zijn een betere stylist te worden. Naast dat Keune alleen hoogwaardige producten produceert, geven ze ook trainingen aan kappers. Ze willen alleen het beste voor jou wanneer je in één van hun kapstoelen zit.

Partnercontent

DL Beauty and Hair heeft na hun opening in maart 2020 heel wat uitdagingen moeten overwinnen. Dounya, eigenares van deze salon, is niet bij de pakken neer gaan zitten. In tegendeel; het is haar en haar team gelukt om te floreren. Zelfs nadat ze hun deuren tijdelijk moesten sluiten.

“Toen wij in maart 2020 onze deuren opende hadden we nooit voorzien dat we na ons eerste jaar tegen elkaar zouden zeggen:  vier maanden van dit jaar zaten de deuren op slot. Maar we zijn er nog!”

Aldus Dounya. Helaas gold dit niet voor alles binnen het bedrijf. DL Beauty and Hair moest afscheid nemen van hun nagelstyliste en pedicure.

KeuneNieuwe nagelstyliste

Nu is er weer een nieuwe nagelstyliste. Betaalbaar en super goed. Rochelle heeft ruime ervaring in het stylen van jouw nagels en geen uitdaging haar teveel. Laat jouw handen zien met haar prachtige creaties.

Hard werken, hoge kwaliteit, goede service en een gezellig deskundig team. Dat is wat DL Beauty and Hair bied. En nog voor de juiste prijs ook. Door hun all-in prijzen, zijn zij de goedkoopste in Elst.

KeuneKeune Ambassador

De leverancier Keune heeft DL Beauty and Hair gevraagd om Keune Ambassador te worden. Dit mogen alleen salons die topkwaliteit leveren en verder willen groeien met nog betere stylistes. Naast dat Keune alleen hoogwaardige producten produceert, geven we ook trainingen aan kappers. Zo kunnen zijn altijd up-to-date blijven van de laatste kleur- en kniptrends. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij de beste versie van jezelf kan zijn.  Hierdoor krijgt het team van DL nog meer en betere trainingen en zijn zij altijd up-to-date met de nieuwste trends. Hier zijn ze dan ook supertrots op!

Meer beauty en voordeel

Tevens kun je bij hen ook terecht voor wimperextentions en microblading of henna brows. Hier hebben ze regelmatig leuke aanbiedingen mee. Hou hiervoor hun website, Instagram of Facebook goed in de gaten.

Bij DL Beauty & Hair ben je in goede handen en samen komen jij en de stylisten tot een resultaat wat het mooiste in jou naar boven haalt! Ben je nieuwsgierig geworden of wil je het met eigen ogen ervaren? Kom dan langs!

Klik op onderstaande afbeelding om naar de website te gaan en boek snel jouw afspraak.

Keune

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen