Theater De KiK komt met gevarieerd en spectaculair theaterprogramma

gevarieerd en spectaculair theaterprogramma
gevarieerd en spectaculair theaterprogramma
Foto: Theater De KiK

Elst – Theater De KiK heeft voor komend seizoen een gevarieerd en spectaculair theaterprogramma samengesteld. Met meer dan 30 voorstellingen tussen oktober 2021 en mei 2022 biedt het theater in Elst een gevarieerd programma aan.

Gevarieerd, omdat er cabaret, toneel, muziek en kleinkunst te bekijken is. Bekende artiesten en nieuwe talenten staan de komende maanden in het Theater in Elst. Dit allemaal dichtbij huis, in je eigen gemeente! Hoe leuk is het dus om eens een voorstelling uit te proberen!

Voorproefje

De presentatie van het nieuwe programma vond afgelopen zaterdag plaats in de theaterzaal. In de zaal, gevuld met sponsoren en vrienden van De KiK, liet presentator Martijn van Vuuren van alle geplande voorstellingen een klein voorproefje zien. Door deze korte previews van o.a. Vera Mann, Dick van Altena, Denise Jannah en Soundos kon het publiek al een eerste selectie maken van hun favoriete artiesten.

Naast deze previews konden de aanwezigen genieten van verschillende korte live optredens van De Andersons, Handsome Poets en Cinema Paradiso. Claartje Kosman opende de avond met het lied “Mooier dan ooit”. Dit lied is speciaal geschreven door Claudia de Breij als steunbetuiging voor alle cultuuraanbieders in Nederland.

Livestream

De avond werd uitgezonden via een gratis livestream, zodat de liefhebbers thuis ook het programma konden meekijken. Na afloop werden de aanwezige gasten hartelijk ontvangen in de foyer. Sponsoren en vrienden van De KiK konden napraten over het programma en werden verwend met hapjes gemaakt door de vrijwilligers en een drankje.

Tussen 11 en 17 juli is de Online Vriendenvoorverkoop via de website. Daarna kan iedereen kaarten bestellen. Vanwege de corona maatregelen is een beperkt aantal stoelen beschikbaar in de theaterzaal. Zodra de 1,5 meter afstand niet meer geldt worden alle stoelen vrijgegeven en volgt een nieuwe mogelijkheid om kaarten te kopen. Klik op de afbeelding voor de website en kaartverkoop.

Theater De Kik

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen