Beton storten en vlinderen onderdoorgang 29 juli

Opnieuw werkzaamheden bij onderdoorgang
Opnieuw werkzaamheden bij onderdoorgang
Foto: Michael Gaida via Pixabay

Elst – Deze week gaat Elst Noord Spoorkruisingen wederom een deel van de betonnen vloer van de onderdoorgang storten. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd op donderdag 29 juli.

De eerste betonwagens komen rond 7.00 uur aan bij het werkterrein bij de onderdoorgang, op de Rijksweg-Noord aan de Elst-zijde. Dit zorgt voor extra transporten tussen 7.00 en 17.00 uur.

Vloer afwerken

Nadat het beton gestort is wordt de vloer afgewerkt, zodat deze mooi glad wordt. Dit noemt men ook wel het ‘vlinderen’ van de vloer. Dit zijn werkzaamheden die aaneengesloten uitgevoerd moeten worden. Dit betekent dat zij vanaf ‘s ochtends 7.00 uur tot en met de volgende ochtend werkzaamheden uitvoeren en je hiervan hinder kunt ondervinden.

Elst Noord Spoorkruisingen doet haar best de hinder zoveel mogelijk te beperken, maar voornamelijk wat betreft het ‘vlinderen’ zijn veel verschillende factoren van invloed op de duur van deze werkzaamheden en is een eindtijd vooraf moeilijk te bepalen. De verwachting is dat het vlinderen in de avond gaat plaatsvinden maar mocht het drogen tegenvallen dan kan dit ook in de nacht plaatsvinden.

Het vlinderen kan een brommend geluid met zich mee brengen en daarnaast zal de verlichting aanblijven gedurende de werkzaamheden. Elst Noord Spoorkruisingen raadt de direct aanwonenden de ramen te sluiten in de nacht van 29 op 30 juli.

Bron: Elst Noord Spoorkruisingen

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen