Werkzaamheden op en rondom het spoor in Elst op 11 en 12 augustus

Restwerkzaamheden rondom het spoor
Restwerkzaamheden rondom het spoor
Foto: James Timothy Peters via Pixabay

Elst – Strukton voert van woensdag 11 augustus 7.00 uur tot donderdag 12 augustus 7.00 uur werkzaamheden uit in Elst, op en rondom het spoor.

Het gaat om restwerkzaamheden voor het project Elst Noord Spoorkruisingen en hiervoor worden verschillende types materieel ingezet.

Werkzaamheden in overdag, avond en nacht

De werkzaamheden vinden plaats tussen en rondom het viaduct aan de 1e Weteringsewal en de onderdoorgang aan de Rijksweg-Noord. De werkzaamheden worden zowel overdag, in de avond als in de nacht uitgevoerd. Omwonenden kunnen hier licht- en geluidshinder van ondervinden en daarom het advies om ramen dicht te houden.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd tijdens een trein vrije periode van 10 tot en met 15 augustus en dat betekent dat er geen treinen rijden. Ben je van plan om met de trein te reizen tijdens deze periode? Kijk dan voor de actuele reisinformatie op NS. Of raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat, via 9292 of telefonisch via 0900 – 9292.

Bron: Elst Noord Spoorkruisingen

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen