Update werkzaamheden werkzaamheden Rijksweg-Noord Elst-zijde spoor

Fase 1 werkzaamheden in het groene vlak 9a
Fase 1 werkzaamheden in het groene vlak 9a
Foto: Spoorkruisingen

Elst – In juni zijn de werkzaamheden op de Rijksweg-Noord gestart tussen het kruispunt Griegstraat – Dauw – Rijksweg-Noord aan de zijde van de oneven huisnummers. Daarbij is het asfalt verwijderd door middel van frezen en is de fundering weggehaald. Daarna is gestart met het explosievenonderzoek.

In dit gedeelte van de Rijksweg-Noord komt een zogenaamd gescheiden rioolstelsel. Een gescheiden rioolstelstel bestaat uit twee aparte buizen, een buis voor afvalwater en een buis voor regenwater.

Rijksweg-Noord
Fase 1 werkzaamheden in het groene vlak 9a

Werkzaamheden hervat

Deze werkzaamheden zijn nog niet volledig afgerond en worden hervat op maandag 16 augustus nadat de werkzaamheden twee weken stil hebben gelegen in verband met de bouwvakvakantie. Daarna moet de weg weer worden opgebouwd tot en met de puinfundering. Het asfalt volgt later. De werkzaamheden op de weg aan de kant van de oneven huisnummers duurt naar verwachting nog 2 tot 3 weken. Alle woningen zijn bereikbaar. Indien een woning tijdelijk niet bereikbaar is, stemmen wij dit met de bewoners af.

Eind augustus of begin september starten de werkzaamheden aan de zijde van de even huisnummers met het verwijderen van asfalt en de fundering. Na het explosievenonderzoek en de vrijgave start het graafwerk. Alle woningen zijn dan bereikbaar via de andere zijde van de straat.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen