SoleMateS zoekt jonge speurneuzen van 4 t/m 12 jaar

SoleMates heeft een leuke speurtocht voor jou
SoleMates heeft een leuke speurtocht voor jou
Foto: Elisabeth Wales /M W

Elst – Wandelgroep SoleMateS zoekt jonge speurneuzen van 4 t/m 12 jaar! Tot en met 12 september vinden de speurtocht plaats.

Je koopt een startpakket met daarin onder andere een routeboekje en opdrachten via QR-codes. Onderweg kan je lekkers kunt verkrijgen bij diverse winkeliers/uitbaters. Bijzonder is het item dat gaat zwerven en de rest is nog geheim.

Speurtocht

Inbegrepen in het startpakket: een rugzakje, een routeboekje, een loep, een pen en andere dingetjes. Deze speurtocht is voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar. Ouders of begeleiders gaan gratis mee speuren. De speurtocht kan op individuele basis worden gelopen. Loop je later dan 12 september, dan kun je niet meer mee doen voor de prijsvraag. De kosten voor het startpakket is € 4,75 per kind. Tijdens de speurtocht worden de regels RIVM coronavirus (covid-19) gehandhaafd.

Geef je op per email op SoleMateS speurtocht.

SoleMateS

De  SoleMateS bestaat uit een groep mensen van uiteenlopende leeftijden en pluimage. Met elkaar hebben zij gemeen dat we uit de omgeving van Elst komen en van ontspannen wandelen houden. Daarnaast vinden ze het interessant om samen uitstapjes te maken. Niet iedereen heeft een partner of kennis die mee wil naar de film of het theater. De sfeer bij de wandelingen is open en gezellig. Mensen leggen makkelijk contact met elkaar en zo praat je met deze of gene en dan weer met die. Voor nieuwe mensen is het daardoor
makkelijker om mee te wandelen en om in de groep te worden opgenomen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen