Sofie en Hans Kraay jr. in actie voor Stichting Onky Donky bij Keepersaction

Kom ook naar de keepersdag enhelp Onky Donky
Foto: Phillip Kofler via Pixabay

Zetten – Sofie en Hans Kraay jr. in actie voor Stichting Onky Donky bij Keepersaction! Aankomende zondag 5 september vindt de keepersdag van keepersschool Keepersaction plaats op het sportpark in Zetten.

Met een deelname aan de keepersdag of inschrijving voor de keepersschool steun je Stichting Onky Donky en bezorg je een kind met een beperking een onvergetelijke dag!

Sportieve dag

Een sportieve dag waarvoor ieder kind zich kan aanmelden en waarmee je dus ook nog eens het goede doel steunt. Op deze dag worden spelletjes en trainingen voor kinderen georganiseerd en volgt er een verkiezing voor beste keeper van het jaar! De winnaar wordt bekend gemaakt door niemand minder dan ambassadeurs Sofie en Hans Kraay jr. van Stichting Onky Donky!

Jan en Danny Lücke:

‘’Wij zijn net als Onky Donky van mening dat elk kind, kind moet kunnen zijn. Elk kind moet zorgeloos kunnen spelen en genieten. Elk kind moet onvergetelijke fijne herinneringen kunnen maken. Elk kind moet zich gezien en gehoord voelen. Op deze manier kunnen wij samen met onze deelnemers ervoor zorgen dat kinderen met een beperking een onvergetelijke dag kunnen beleven. Wij vinden het belangrijk als Keepersschool hieraan bij te dragen!

Stichting Onky Donky

Onky Donky zet zich in voor kinderen, van drie tot en met twaalf jaar, die beperkt worden in het kind zijn. Denk hierbij aan kinderen met een problematische gezinssituatie, kinderen die langdurig ziek zijn, een lichamelijke of verstandelijke beperking hebben maar bijvoorbeeld ook kinderen die speciaal onderwijs volgen of onder de armoedegrens leven.

Een dagje uit is niet voor ieder gezin/kind vanzelfsprekend. Stichting Onky Donky vindt dat elk kind, kind moet kunnen zijn. Dit kan in de liefdevolle en veilige omgeving van het Onky Donky huis.

♦♦♦

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen