Lazy Sunday met Harlem Lake in De Haar Randwijk

Foto: Jeannette Gerritsen

Randwijk – De winnaars van de Dutch Blues Challenge ’19 én halve finalisten International Blues Challenge Memphis ’20 Harlem Lakekomen naar Randwijk voor een concert op zondag 19 september..

Het wordt een intiem en huiselijk optreden van Harlem Lake waarbij mensen, volgens de geldende regels, zitten en iedereen zich aan de 1,5 meter afstand moet houden. Gezien de weersverwachting van zo’n 22 graden, kunnen de schuifpuien naar het terras ook lekker open.

Harlem Lake

Op 3 september presenteerde Walter Trout (John Mayall, John Lee Hooker) Harlem Lake’s eerste single “The River” tijdens hun gezamenlijke optreden in 013 Tilburg. Hoe gaaf is het dat Harlem Lake Duo Janne en Dave op 19 september in De Haar Randwijk een intiem en huiselijk optreden verzorgen!

Met hun roots in de blues, laten Dave en Janne zich inspireren door o.a. John Bonamassa, Mark Knopfler en Beth Hart. We zijn er trots op dat zij naar Randwijk komen!
Vanwege de geldende coronamaatregelen komen zij als duo, zonder hun 5-koppige (en soms 12-koppige band!), dat maakt het intiem en huiselijk. Laat je verrassen door de weergaloze muzikaliteit van Dave en de geweldige zang van Janne.

Tickets

Tickets voor Harlem Lake Duo zijn nu in de voorverkoop. Ze kosten in de voorverkoop 10 euro en aan de deur 12,50 euro. De ticketprijs is inclusief lekkere snacks dus reserveer snel, want VOL=VOL. Bestel hier jouw tickets voor het optreden Ticketlink.

DagHap: Nasi-schotel toe

Na het concert kan je genieten van een heerlijke DagHap. Deze keer is dat een nasi-schotel; lekker blijven zitten na het concert en gezellig napraten dus! Kosten nasi-schotel 10 euro p.p. en reserveren kan tot donderdag 16 september via [email protected] of bel Ronald 06-27412046.

Alvast een voorproefje van het Harlem Lake Duo:

Bron: De Randwijker

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden