Subsidie aanvragen voor zonnepanelen op bedrijfspanden

Subsidie voor zonnepanelen op bedrijfspanden
Foto: Maria Godfrida via Pixabay

Ben je eigenaar van één of meer bedrijfspanden met een dak van minimaal 150 m2. Heb je een grootverbruikersaansluiting voor jouw elektriciteit, dus groter dan 3 keer 80 Ampère? Ga dan eens na of zonnepanelen voor jou interessant zijn.

Vanaf oktober kun je een aanvraag doen voor subsidie van het Rijk. Hieronder lees je hoe je je inschrijft voor een gesprek en advies op maat vooraf.

Goed om te weten

Zonnepanelen geven voordeel op de energierekening, dragen bij aan de waardevermeerdering van uw pand en natuurlijk ook aan een beter milieu en CO2-besparing. Om zonnepanelen te stimuleren heeft het Rijk de subsidieregeling voor duurzame energieproductie en klimaattransitie (SDE++). Het is belangrijk dat je op tijd start met de voorbereidingen voor een subsidieaanvraag. Het is niet nodig om al opdracht te geven voor het plaatsen van zonnepanelen.

Gratis advies

Heb je serieuze interesse in de aanschaf van zonnepanelen of het verhuren van het dak van één van jouw bedrijfspanden voor zonnepanelen en wil je weten hoe jouw persoonlijke businesscase eruit ziet? Dan kun je je inschrijven voor een gratis maatwerkgesprek met onafhankelijke subsidiespecialisten. Zij kijken samen met jou of zonnepanelen en een subsidieaanvraag voor jou zin hebben. Je krijgt van hen inzicht in jouw investering en terugverdientijd. Op basis van de uitkomsten kun je beslissen om een subsidie aan te vragen. Het Intergemeentelijk Subsidiebureau kan je helpen met het invullen van de aanvraag.

Stuur een mail

Inschrijven voor een gratis maatwerkgesprek kan door een mail te sturen naar [email protected]. Schrijf hierin het volgende:

  • ‘Maatwerkgesprek SDE++’ in de onderwerpregel.
  • Jouw contactgegevens.
  • Om welk pand het gaat.
  • Wie eigenaar/huurder is.
  • Het elektriciteitsverbruik over de afgelopen 2 jaren.

Na inschrijving wordt er contact met je opgenomen. Heb je nog vragen? Bel dan naar het Bedrijvenloket van de gemeente Overbetuwe, telefoon (0481) 362 221.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen