Teambuilding Huiskamer van Heteren bij Yudadó

Heteren – Vanmorgen verzamelden de enthousiaste mensen zich bij Yudadó voor een dagje teambuilding. Heteren Sociaal organiseerde een leuk uitje voor medewerkers en vrijwilligers die betrokken zijn bij de Huiskamer van Heteren.

Het is het fruitseizoen en de appels en peren hangen aan de bomen te rijpen. Klaar om geplukt te worden. In de mistige ochtend werden ladders in de bomen gezet. Uitgerust met emmers ging iedereen aan de slag om de appels en peren van de takken te halen. Deze gingen allemaal in dozen en kratten waar later appel- en perensap van wordt gemaakt. Dit sap wordt straks verkocht  en de opbrengst gaat naar het (nieuwe) Hart van Heteren.

teambuildingYudadó

Yudadó betekent ‘helper’ of ‘helpen’. Lekker buiten spelen, natuurbeleving, verzorging van de dieren of er gewoon lekker zijn, bij Yudadó kan het allemaal. Op het terrein is een aantal verschillende dieren aanwezig, veel mogelijkheden tot buitenspelen en verschillende mogelijkheden tot buitenactiviteiten of natuurbeleving. Ook creatieve activiteiten of koken/bakken behoren tot de mogelijkheden van het programma. Zo verbouwen ze bijvoorbeeld veel groente en fruit waar bijvoorbeeld een lekkere appeltaart mee gebakken kan worden.

De dagbesteding is bedoeld voor kinderen die in het dagelijks leven te maken hebben met een extra uitdaging. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van autisme, adhd, hechtingsproblemen, etc. Wanneer er net wat extra aandacht en begeleiding nodig is, kan Yudadó een fijne plek bieden. Naast training en coaching verzorgt Yudadó ook begeleiding aan kinderen

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen