Open & Doe dag met leuke activiteiten bij Stichting Stal Ziggy

Stichting Stal Ziggy
Foto: Overbetuwe Nieuws

Dodewaard – Stichting Stal Ziggy houdt zaterdag 25 september een feestelijke open dag. Kom kennis maken met de twee paarden, zes pony’s en de medewerkers van Stal Ziggy. Van 11.00 tot 16.00 uur kunt je de Open Doe dag bezoeken.

Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten waaraan ze mee kunnen doen, zoals pony rijden. Bovendien verkopen ze heerlijk ouderwetse oer Hollandse oliebollen volgens grootmoeders recept, met en zonder rozijnen.

Tijd voor een feestje

“Na maanden van klussen is het tijd voor een feestje”, vindt Wendy Beumer. “We willen laten zien hoe mooi het allemaal is geworden. Daarnaast hopen we iedereen te kunnen laten zien wat wij als stichting zoal doen, samen met onze vrijwilligers en ruiters. Tevens is er een kleine markt waar kinderen spulletjes verkopen, een aantal leuke spellen en lekkere versnaperingen.”

Voor de kinderen zijn er:

  • Oud Hollandse spelen.
  • Broek race.
  • Ski lopen.
  • Broodbakken.
  • Pony rijden en meer.

Kortom je moet gewoon even langs komen zaterdag!

Stal Ziggy

Stichting Stal Ziggy geeft paardrij- en omgangslessen aan kinderen met en zonder beperking, of zo als ook wel eens gezegd wordt kinderen met een rugzak. Allemaal termen die zij liever aan de kant schuiven want bij Stal Ziggy is iedereen goed en prima zoals je bent. Het is een kleine stichting waar ze het samen allemaal doen.

“We rijden paard maken soms een sprongetje gaan 1x per jaar op pony kamp, we maken zo af en toe een buitenritje en zitten zelfs soms omgedraaid op ons paard.
En nee, de perfecte dressuur leer je niet bij hen! Bij Stal Ziggy leer je omgaan met de paarden, paardrijden en hebben ze vooral veel lol, werken ze aan je zelf vertrouwen en duidelijk grenzen aan te geven en soms proberen ze de grens juist te verleggen. Maar samen blijft het sleutel woord. Want samen maak je de mooiste verhalen en samen is zoveel leuker als alleen.

Stichting stal Ziggy zit aan de Gesperdensestraat in Dodewaard. Wil je oliebollen bestellen voor de open dag of wil je meer informatie, neem dan contact op met Wendy Beumer op telefoonnummer 06-11360182 of stuur een mail naar [email protected].

♦♦♦

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen