Promotieteam Hart van Heteren komt langs voor donatiebriefjes

Het promotieteam HvH
Foto: Hart van Heteren

Heteren – Het promotieteam van Hart van Heteren komt vanaf donderdag 30 september aan huis om de donatiebriefjes komt ophalen. Dit is de piek van hun campagne en het promotieteam wil graag dat mensen ze met open armen aan de deur ontvangen.

Met een bijdrage helpt de organisatie onder andere bestaande evenementen zich verder te ontwikkelen. Nieuwe evenementen om op te starten en uit te groeien tot een vaste waarde in het dorp. Je kunt helpen met een maandelijkse donatie van € 4,95 – € 7,95 of € 9,95 en daar krijg je ook wat voor terug.

Levendigheid is van groot belang voor een gezond klimaat voor lokale voorzieningen, verenigingen en nieuwe initiatieven. Waar andere dorpen in Nederland steeds meer voorzieningen zien verdwijnen, zwemt deze organisatie tegen de stroom in en laten ze het aantal voorzieningen in Heteren juist groeien.

Oproep aan het dorp

Na enkele jaren van flinke inspanningen van de vele betrokkenen gaan de gebouwen en ondernemers er nu dan echt komen. Maar om van Hart van Heteren ook een levendig en kloppend dorpshart te maken is meer nodig. Ook daar hebben ze inmiddels al veel fondsen voor weten te werven, maar ze zijn er nog niet. Met voldoende donateurs kan de organisatie van Hart van Heteren structureel zorgen voor maandelijkse evenementen, dagelijkse sociale activiteiten in de huiskamer en attracties die het dorpshart levendig houden als er even minder te doen is.

​Het is nu het moment om samen door te pakken! Zowel provincie Gelderland, gemeente Overbetuwe, stichting Hart van Heteren, stichting Open voor jou en Dorpsraad Heteren roepen daarom op om aan te sluiten en/of mee te doen. Mocht je niet financieel kunnen of willen bijdragen, ze zijn ook altijd op zoek naar helpende handjes ter ondersteuning van de evenementen en activiteiten.

Oproep Peter van ’t Hoog (Provincie Gelderland)

 

Bron: Hart van Heteren

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen