Inspiratieworkshop Big Five for Life bij Vrouwen met Lef

Foto: Vrouwen met Lef

Valburg – Vrouwen met Lef nodigt jou uit voor de inspiratieworkshop Big Five for Life op donderdag 7 oktober om 19.30 uur in het Wapen van Valburg. De kosten van de workshop is € 15,-. Geef je op door een mail te sturen naar [email protected]. Vriendinnen zijn uiteraard ook van harte welkom.

Krijg focus, energie en positiviteit in je leven door de inspiratieworkshop Big Five for Life. Het gaat om het ontdekken en vormgeven van jouw (5) belangrijkste levensdoelen, die dingen die jij (nog) wil doen, zien en ervaren in het leven.

Gedachtengoed van John Strelecky

Big Five for Life™ komt uit het boek en gedachtengoed van John Strelecky. Het concept wordt gebruikt voor persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Coach Jenny Peters gaat deze workshop geven. Meer informatie op haar website.

“Dream Big, Work hard, Stay focused and surround yourself with good people.” Jenny Peters.

Na afloop van de workshop weet je hoe jij jouw Big Five for Life kunt ontdekken en daarmee focus, energie en positiviteit in je leven brengt.

Vrouwen met Lef

Vanaf maart 2020 zag de wereld er ineens totaal anders uit, een surrealistisch beeld dat leek op een filmscène. Woorden als intelligente lockdown, 1,5 meter afstand, quarantaine, mondkapje en COVID-19 waren vanaf die tijd niet meer weg te denken.

Het coronavirus dat zo ver weg leek in Wuhan (China) was ineens aanwezig in ons eigen land en in onze eigen directe omgeving. Ieder individu werd hier op zijn of haar eigen manier mee geconfronteerd. Vele zieken en overlijdens, maximaal thuiswerken en niet meer knuffelen met de mensen om je heen. Het ‘nieuwe normaal’ bleek geboren. Veelal binnen in huis blijven, weinig sociale activiteiten en op tijd thuis zijn in verband met de geldende avondklok. Onder andere het bezoeken van horeca, opleidingsinstituten, cafés, kapperszaken, musea, diverse winkels, bioscopen en sportactiviteiten waren tijdelijk niet meer mogelijk. Reizen naar het buitenland werd zeer afgeraden. Evenementen waren eveneens niet meer toegestaan, dus ook de activiteiten van Vrouwen Met Lef werden vanzelfsprekend ‘on hold’ gezet.

Na de coronaperiode

Nu zijn we bijna 1,5 jaar verder en lijkt het oude leven zich enigszins te herstellen. Er kan gelukkig weer meer gedacht worden in mogelijkheden in plaats van in onmogelijkheden.

De basis van een goed leven is gezond en gelukkig zijn en blijven. Het coronavirus onder controle krijgen en houden is in deze huidige tijd voor velen een belangrijk onderdeel gebleken om dat goede leven weer op te kunnen starten. Om dat met elkaar te bereiken is niet alleen moed en uithoudingsvermogen, maar ook lef nodig: leven is immers het meervoud van lef!

Vrouwen met Lef hoopt dat lef binnen hun vrouwennetwerk ook gauw weer terug gaat keren. Zij kijken er naar uit jullie allen weer te mogen ontmoeten bij een van hun activiteiten.

inspiratieworkshop

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen