Kinderboekenweek: Mieke leest ‘Kereltje wordt ontdekkingsreiziger’ voor

Mieke vertelt tijdens Kinderboekenweek
Foto: Gabrielle Kissels

Herveld -Ter ere van de Kinderboekenweek komt verhalenverteller Mieke aanstaande donderdag 7 oktober een spannend avonturenverhaal ( met liedjes) vertellen bij de bibliotheek in de Hoendrik te Herveld. Voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar.

De vertelling begint om 15.30 en duurt tot 16.15 uur. Kaarten zijn online te krijgen; tickets kinderen en tickets volwassenen. Leden betalen € 2,50 en overige bezoekers € 3,00.

Kereltje heeft er genoeg van

Kereltje heeft er genoeg van om steeds maar op dezelfde plek te wonen. Met dezelfde vriendjes. En dezelfde boom. Kereltje wil meer zien dan de groene wei en de sloot voor zijn deur. Hij maakt een kar en gaat op avontuur. Hij wordt ontdekkingsreiziger! In een spannend avonturenverhaal voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar, afgewisseld met liedjes.

Neem coronabewijs mee

Voor deze activiteit heb je vanaf 13 jaar een coronabewijs nodig. Dat kan een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs zijn. Of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Met de CoronaCheck-app kan je deze bewijzen laten zien. Bij de ingang scannen we jouw QR-code in de CoronaCheck-app op je telefoon of vanaf je papieren bewijs. Op de website van de Rijksoverheid lees je hoe je aan de app of het papieren bewijs komt. Neem ook je identiteitsbewijs mee.

♦♦♦

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen