Vogelnestkastjes maken door kinderen bij CNME Hemmen

Foto: Leonie Schoppema via Pixabay

Hemmen – CNME organiseert op zaterdag 27 november een middag voor kinderen waarin ze weer leuke vogelnestkastjes maken in het Dorpshuis de Oude School. De nestkastjes zijn geschikt voor huisvesting van kleine zangvogeltjes en na afloop kunnen de kinderen hun kastje uiteraard mee naar huis nemen.

Kinderen van 6 t/m 13 jaar kunnen aan de slag met begeleiding van een CNME Hemmen vrijwilliger. Het kind mag zelf maximaal 1 volwassen begeleider (bv.ouder of grootouder) meenemen, dit heeft te maken met de corona voorschriften. Er kunnen maximaal 20 kinderen deelnemen. Opgave moet via de mail: [email protected]  geef dan ook duidelijk aan of er een begeleider met het kind meekomt.

vogelnestkastjesMeer informatie

De kosten zijn 5 euro per kind/nestkastje, inclusief materiaal dat als compleet bouwpakket wordt verstrekt. Voor begeleiders is er koffie of thee, voor de kinderen drinken en een verrassing! Graag contant betalen bij binnenkomst. Geen pin mogelijkheid!

  • Plaats :  Dorpshuis “de Oude School”, Kerkplein 4, Hemmen.
  • Datum:  Zaterdagmiddag 27 november 2021.
  • Tijd     :  14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.
  • Info     :  Voor vragen bel met Joop 06-4288 2897

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden