Schagen Infra schenkt donatie aan Huiskamer van Elst

Elst -Schagen Infra overhandigde vanmorgen een donatie aan het bestuur van de Huiskamer van Elst. Firma Schagen maakt ruimte voor de werkzaamheden aan het nieuwe ziekenhuis Rijnstate achter het station. Ook richten ze de openbare ruimte rondom de ziekenhuisvoorziening in.

In augustus werd Hester van Aalst blij verrast door een bericht dat de firma Schagen geld wilde geven aan een goed doel in Elst. Op aanraden van wethouder Wijnte Hol werd er voor de Huiskamer van Elst gekozen.

Donatie meer dan welkom

Mark Dijk, regioleider van Schagen overhandigde samen met zijn team Moniek Tuinman, Dennis Jansen en Jaco Dragt een symbolische cheque ter waarde van 500 euro. Firma Schagen wilde graag iets doen voor de gemeente waar zij werkzaam zijn. De donatie is meer dan welkom! Hiermee kan de Huiskamer weer leuke activiteiten organiseren. Als dank voor de donatie ontving Mark het kookboek De Huiskamer Kookt dat geschreven is tijdens de coronaperiode door vrijwilligers en bezoekers van de Huiskamer. Hij kreeg de boodschap mee dat hij en zijn team altijd welkom zijn in de Huiskamer.

Hester vertelt:

“De Huiskamer van Elst staat voor ontmoeting verbinding en sociale cohesie. Een stukje persoonlijke aandacht voor elkaar en het aanbieden van hulp. Dat was de gedachten toen we startten met de Huiskamer van Elst.”

Na de toespraak was het tijd voor een heerlijk gebakje met het logo van de Huiskamer, Schagen Infra en gemeente Overbetuwe.

Kom ook eens langs

Iedereen die zin heeft om naar de Huiskamer te komen is elke donderdag welkom bij Aster aan de Kokkeland in Elst.  Van 10.00 tot 12.00 uur staat de gastvrouwen en -heren klaar om je te verwelkomen in de mooie zalen en hele nieuwe serre en fraaie tuin. Bij binnenkomst rekenen ze €1,50 af. Daarvoor krijg je koffie, thee en soms wat lekkers erbij. Een deel van het bedrag is voor een spaarpotje voor een gezellige middag of avond op een andere locatie met een hapje en een drankje.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen