Terugroepactie Redstone nylon bakspatel Action om chemische stoffen

Foto: Redstone

Winkelketen Action roept de Redstone Nylon bakspatel terug. Het product voldoet niet aan de wettelijke eisen omdat er chemische stoffen uit de spatel in het eten terecht kunnen komen.

Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Bakspatel

De terugroepactie is van kracht voor de Redstone Nylon bakspatel van 33 centimeter met artikelnummer 2575584 met batchnummer 364105 (vermeld op de achterzijde van het etiket) van leverancier Koopman International / AM/63. Het product is verkocht van 29-03-2021 tot 27-08-2021.

Bij het gebruik van deze spatel kunnen te veel chemische stoffen (‘primaire aromatische aminen‘) uit de bakspatel in het eten terecht komen. Op lange termijn kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid. Het product voldoet niet aan de wettelijke eisen en wordt daarom teruggeroepen door Action.

Als je deze Redstone bakspatel hebt gekocht, dan word je aangeraden deze per direct niet meer te gebruiken. Je kunt de spatel terugbrengen naar een filiaal van Action. Het aankoopbedrag krijg je dan terug, een kassabon heb je daarvoor niet nodig.

Wil je meer weten over deze terugroepactie van de Redstone bakspatel? Neem dan contact op met leverancier AM/63 via telefoonnummer 020 – 49 40 860. Dit nummer is bereikbaar van 09.oou tot 17.00u op werkdagen.

redstone

Bron: Action, 15 oktober 2021

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen