Zonnebloem Heteren op pad met snoeppakketje

Snoeppakketje van de Zonnebloem
Foto: Zonnebloem Heteren

Heteren – De bestuursleden van de Zonnebloem gingen afgelopen dinsdag weer op pad om een kleine attentie bij hun gasten langs te brengen. Deze keer een lekker snoeppakketje wat erg in de smaak viel.

Met hoeveel plezier we het ook hebben gedaan, toch hopen we dat het de laatste keer was dat we op deze manier het contact met onze gasten nog een klein beetje in stand konden houden.

Geen samenkomsten wel attenties

Door corona was het helaas niet meer mogelijk om de normale activiteiten van de Zonnebloem voort te zetten en dus zijn ze de afgelopen anderhalf jaar regelmatig met een kleinigheidje bij hun gasten langs geweest. Variërend van een kerststukje, kersen of zoals nu met een snoeppakketje. De gasten vonden het altijd heel fijn dat we op deze manier aandacht aan hen besteden, ook omdat er altijd wel even tijd was voor een praatje aan de deur.

Toch waren ze nu wel heel blij te horen dat we weer terug gaan naar het oude normaal. Voor november staat de Picknick op het programma. Eén van de meest favoriete activiteiten sinds vele jaren. Koffie met wat lekkers, een borreltje en een heerlijke lunch en dat in de kantine van de gastheer SDOO. Alle gelegenheid om lekker met elkaar bij te kletsen. In november staat het allemaal weer te gebeuren. Laten we hopen dat het het begin is van weer heel veel leuke activiteiten waar ze hun gasten mee blij kunnen maken.

♦♦♦

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen