Cabaretvoorstelling De meiden van LOS Lusten en Lasten

Meiden van LOS
Foto: Eva Broekema

Elst – De Meiden van LOS zijn terug! In een ongekend tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille.

In deze voorstelling staan de strubbelingen van de moderne vrouw centraal. Hoe vind je balans in de zoektocht naar perfectie? You only live once, dus maak er het beste van. Maak het perfect! Een dag geen perfectie is een dag die verloren is. Of toch niet?

Lusten niet de lasten

De meiden komen er achter dat het leven best lastig is. En natuurlijk willen ze, zoals vrijwel iedereen, wel de lusten maar niet de lasten. Maar helaas, deze zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden: geen wilde stapavond zonder de kater, geen goede baan zonder de stress, geen kind zonder de zorgen, geen relatie zonder de ruzies…. .Ja, de meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid in deze voorstelling.

In ‘Lusten en Lasten’ fantaseren de meiden er lustig op los en nemen geen blad voor de mond. Tevens staan de welbekende wellusten ook weer centraal, zoals het publiek van LOS gewend is. Deze cabaretvoorstelling wordt op zaterdag 23 en zondag 24 oktober gespeeld in Theater De KiK in Elst. Klik op de afbeelding voor de website.

Theater De Kik

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden