Kerstlunch in dorpshuis Hemmen mogelijk maken met Overbetuwe Doet

Kerstlunch mogelijk maken met Overbetuwe Doet
Kerstlunch mogelijk maken met Overbetuwe Doet
Foto: Jill Wellington via Pixabay

Hemmen – Een kerstlunch organiseren voor de gasten van de Zonnebloem en andere aangemelde mensen. Dat is een van de initiatieven waar je jouw Overbetuwe Doet waardecheque aan kunt doneren.

Op vrijdag 17 december is het de bedoeling dat er een kerstlunch mogelijk is voor 50 personen in dorpshuis De Oude School in Hemmen. De kosten per persoon is op € 25,- beraamd. Dat betekent dat er € 1250,- hiervoor nodig is. Op 5 oktober was al € 350,- gedoneerd. Help mee en doneer via Kerstlunch Overbetuwe Doet.

In november in de bus

Tussen 2 en 13 november worden de waardecheques van € 7,50 weer bezorgd bij elk huishouden in gemeente Overbetuwe. Dit is geld van de gemeente dat inwoners mogen besteden aan een initiatief naar keuze. Breng gezelligheid in de buurt tijdens de donkere dagen met een buurtactiviteit zoals van het dorpshuis. Misschien heb je wel andere ideeën om jouw buurt of dorp leuker, mooier of beter te maken? Dan is dit het moment om jouw idee aan te melden op OverbetuweDoet.nl.

♦♦♦

Ook partner worden van Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen