Veel waardering voor vrijwilligers Algemene Hulpdienst Elst

Foto: Algemene Hulpdienst

Elst – Het bestuur en vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst Elst hebben vrijdagmiddag 15 oktober een mooie middag met elkaar beleefd in zalencentrum ‘Onder de Toren’ in Elst.

De bijeenkomst werd geopend door de nieuwe voorzitter, Nathalie Koopman. Zij bedankte de vrijwilligers voor hun inzet en betrokkenheid.

‘Vrijwilligers zoals jullie maken het verschil, jullie geven kleur aan iemands leven door het afleveren van een Tafeltje-Dekje maaltijd, het rijden naar een zorgverlener of een klusje in of rond huis’, aldus Nathalie.

Frits Hoogveld vertelde vervolgens namens Historische Vereniging Marithaime over het ontstaan van Elst. Vervolgens was er alle ruimte om met elkaar bij te praten en te genieten van een heerlijk buffet. Het was een fijn weerzien met elkaar na lange tijd.

Burendienst van Elst

Benieuwd naar wat de Algemene Hulpdienst, de ‘burendienst’ van Elst, voor jou kan betekenen of ben je geïnteresseerd in een functie als vrijwilligers bij de Hulpdienst? Kijk dan op Algemene Hulpdienst Elst of neem contact op met het coördinatiepunt door het sturen van een email naar [email protected] of bel op werkdagen tussen 9.00 en 10.00 uur naar telefoonnummer 0481-374926.

♦♦♦

Ook partner worden van Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden