Snelweg A325 ’s nachts afgesloten door werkzaamheden op 29 oktober en 5 november

Snelweg A325 tijdelijk afgesloten
Foto: Google Maps

Rijkswaterstaat werkt aan onderhoud en herstel van de technische installaties op en langs de snelweg A325. Het gaat om het zagen en aansluiten van zogeheten detectielussen, herstel van schades langs en boven de weg en het opruimen van niet langer gebruikte monitoringssystemen.

Van 29 oktober tot en met 12 november zijn er werkzaamheden aan de snelweg A325. Dat betekent dat de rijbaan vanuit het Gelredome naar knooppunt Ressen op 29 oktober tussen 21.30 en 8.00 uur is afgesloten voor verkeer.

Op 5 november tussen 21.30 en 8.00 uur is de andere rijbaan vanuit knooppunt Ressen naar het Gelredome afgesloten Het verkeer wordt omgeleid. Op beide dagen kunnen nood- en hulpdiensten wel langs de werkzaamheden passeren.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden