Kom een kijkje nemen bij De Huidfactor in Elst

Jessica en haar partner bij De Huidfactor
Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – De Huidfactor is vandaag officieel van start gegaan. Jessica is met haar huidtherapeutische praktijk is al een tijdje geopend, maar vanwege de coronamaatregelen heeft ze de officiële opening een poosje uitgesteld.

Partnercontent

De HuidfactorNu was het zover! Met het doorknippen van een lint werd De Huidfactor officieel geopend. Jessica vindt het leuk als je vandaag nog even langs wilt komen om kennis te komen maken. Dan krijg je meteen een rondleiding door haar praktijk.

Kom langs op Bemmelseweg 81J in Elst! Vier mee met een taartje en een glaasje bubbels! Misschien ontvang je ook nog een goodiebag ter waarde van € 35,-. Je kan nog tot 17.00 uur een kijkje komen nemen.

Lees ook: Nieuwe huidtherapiepraktijk in Elst: De Huidfactor

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen