Rik van den Dam unaniem gekozen tot lijsttrekker GroenLinks Overbetuwe

Rik van Dam lijsttrekker GroenLinks
Foto: Groen Links Overbetuwe

Elst -Tijdens de algemene ledenvergadering is Rik van den Dam (34) unaniem gekozen tot lijsttrekker van GroenLinks Overbetuwe. Hij leidt de huidige fractie sinds april dit jaar.

Rik: “Ik ben zeer vereerd om met dit enthousiaste team de verkiezingen in te gaan. Er is in Overbetuwe nog veel werk te verzetten als het gaat om wonen, werken en natuur.”

Dierenwelzijn en betaalbaar wonen

In Overbetuwe is gelukkig steeds meer aandacht voor onderwerpen als dierenwelzijn en betaalbaar wonen voor iedereen. Wat GroenLinks betreft kunnen en moeten we hierin grotere stappen zetten. Daarom werken zij hard werken aan een goed verkiezingsresultaat. Rik:

“Onze inzet is deelname aan de volgende coalitie waarbij ik de wethouderskandidaat ben. Overbetuwe is klaar voor meer GroenLinks. De toekomst begint nu!”

Verkiezingsprogramma

Tijdens de ledenvergadering is ook het verkiezingsprogramma vastgesteld. Rik noemt het een programma vol ambitieuze ideeën, waarmee er in Overbetuwe echt iets te kiezen valt. Rik: “Wij zien dat het beter kan en moet. Samen met de andere kandidaten op de lijst werk ik hard aan de broodnodige verandering. Alleen ga je snel, samen kom je verder! Iedereen die hieraan bij wil dragen is van harte welkom.”

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen