Open Podium Elst afgelast vanwege nieuwe coronamaatregelen

Lege stoelen door coronamaatregelen
Foto: AlkeMade via Pixabay

Elst –  De nieuwe maatregelen die het kabinet op 12 november heeft aangekondigd betekent voor het Open Podium Elst slecht nieuws. Het Open Podium Elst (HOPE) dat zou worden gehouden en waarbij bezoekers zouden genieten van een variatie aan muziekgenres gaat niet door.

Door de nieuwe maatregelen, vanwege de toenemende besmettingen en elke dag meer mensen naar het ziekenhuis, heeft de organisatie helaas besloten om de optredens op vrijdag 26 november af te gelasten. De artiesten die zouden komen zijn al direct op de hoogte gebracht van deze afgelasting. Of het Open Podium in december doorgaat, is nog de vraag. Begin december is er weer een persconferentie en dan is er meer duidelijkheid.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen