Herdenkingsavonden ‘De herinnering blijft…’ bij Aster uitvaartzorg

Foto: Aster

Elst – Het laatste weekend van november organiseert Aster uitvaartzorg twee herdenkingsavonden onder de naam ‘De herinnering blijft…’ Samen herinneren door licht te ontsteken, naar muziek en mooie woorden te luisteren, Ieder die dat wil, mag een naam opgeven van een geliefde die wordt gemist om deze nog eens te laten klinken.

Partnercontent

Tegen het einde van jaar, als de dagen korter worden, voelt het gemis van een dierbare soms nog intenser dan op andere momenten. De herdenkingsavonden zijn zaterdag 27 en zondag 28 november, aanvang 19.00 uur.

Herdenk jouw overleden dierbare

Op de herdenkingsavonden is er gelegenheid om de naam van een overleden dierbare opnieuw te laten klinken. Er worden mooie teksten voorgedragen en de avond wordt opgeluisterd met live muziek door gitarist Coen Hoogveld en zangeres Annemiek Jansen. Na afloop is er de tijd om na te praten onder het genot van een kopje koffie, thee of warme chocolademelk. Vanzelfsprekend worden de coronamaatregelen in acht genomen en zal er om jouw QR-code worden gevraagd bij binnenkomst. Eenieder die graag een overledene wilt herdenken, is welkom bij Aster uitvaartzorg aan de Kokkeland 17. Aanmelding is wel noodzakelijk.

De avonden zijn kosteloos te bezoeken. Aanmelden is mogelijk door te mailen naar [email protected] en daarbij aan te geven op welke dag je wenst te komen, met hoeveel personen en, indien wenselijk, welke naam mag worden genoemd. Graag tot ziens, op deze bijzondere avonden van aandacht en herinneren.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen