Gezamenlijke Kerken zamelen DE-punten in voor koffie aan de voedselbank

Spaar DE-punten voor de Voedselbank
Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – Koffie is een ‘luxe’ product voor mensen, die aangewezen zijn op de voedselbank en dat zijn er ook in Overbetuwe velen. De Lionsclub zet daarom samen met de Voedselbank ook dit jaar weer een actie op touw om in ieder voedselpakket een pak koffie te kunnen stoppen. Douwe Egberts steunt deze actie.

Hoe doen ze dat? Ze zamelen DE-waardepunten in die ingewisseld kunnen worden voor pakken koffie. Alle soorten punten van DE-koffie en Pickwick-thee zijn welkom. Douwe Egberts verhoogt het aantal gespaarde punten nog eens met 15%. Spaar je mee? Kijk goed in de lades en spaarpotjes waar al die waardepunten zijn gebleven en geef ze een goede bestemming. Met 500 punten geeft u iemand al een pak koffie.”

Lever de punten in

De hele maand december staat er achter in de Elster kerken een blik waar je jouw punten in kunt doen, liefst geteld en gebundeld per 500 punten. Je kunt jouw punten ook in een envelop doen en inleveren in de brievenbus bij:

  • De Molukse kerk, De Keijserstraat 15 in Elst.
  • Katholieke Parochie Maria Magdalena, Pr. Irenestraat 58 in Elst.
  • De Ruimte (gebouw van de Protestante Gemeente Elst), St. Maartenstraat 32b in Elst.

In januari worden de punten geteld en wordt alles ingeleverd, zodat in februari in ieder voedselpakket een pak koffie meegegeven kan worden.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden