Stuart Carcare stunt met decemberactie’s

Foto: Stuart Carcare

Elst – De hele maand december is het Carwash korting bij Stuart Carcare.

Partnercontent

CarwashDe allerbeste autowasprogramma VIP Protect Shine is normaal gesproken € 17,-. De hele maand december is dit wasprogramma slechts € 10,- en tijdens de Dolle Decemberweek:

  • Maandag 6 december:  € 5,-.
  • Dinsdag 7 december:    € 6,-.
  • Woensdag 8 december:€ 7,-
  • Donderdag 9 december: € 8,-
  • Vrijdag 10 december: € 9,-

Bovendien ontvang je bij het opwaarderen van jouw waspas extra 25% wastegoed.

Download de actiebonnen via deze link. Tijdens de Dolle Decemberweek is de korting alleen geldig op de in de bon aangegeven datum.

Hét Professioneel Autopoets- en Detailingbedrijf

Stuart Carcare is hét Professioneel Autopoets- en Detailingbedrijf uit Elst met vakkundig personeel, waardoor er veel kennis en ervaring aanwezig is.

Het professioneel Autopoets- en Detailingbedrijf is in 2004 begonnen onder de naam Carwash Center Elst, Carcleaning Elst en Autopoetsland. Het bedrijf begon met autowassen. Daarna kwam het auto’s poetsen er bij en het netjes maken van de auto met passie voor de producten uit hun winkel. In 2020 werd Carwash Center Elst en Carcleaning Elst samen gevoegd onder de huidige familienaam Stuart Carcare; een alles omvattende naam. Autopoetsland is gebleven als webshop.

Bij Stuart Carcare autowassen zijn nauwelijks wachttijden en is jouw auto daarna altijd sprankelend schoon. Na de uitgebreide voorwas wordt jouw auto krasvrij gewassen zodat je hét beste resultaat krijgt. Na iedere wasbeurt kun je jouw auto gratis stofzuigen.

Moderne carwash

Stuart Carcare is gespecialiseerd in carwash. Maak zelf jouw voertuig schoon in de wasbox of laat het door Stuart Carcare doen; helemaal met de hand of met de geavanceerde Sonny’s ketting Wasstraat. In de webshop Autopoetsland als ook in de winkel zijn uitstekende producten te koop.

Heb je helemaal geen tijd of zin? Dan kan je jouw auto laten ophalen door de carwashbutler van Stuart Carcare. In de online agenda kan je een afspraak maken. Jouw auto wordt opgehaald en schoon weer afgeleverd bij jouw thuis of werk.

Met de Waspas kun je, je auto met voordeel laten wassen en profiteer je van meer kortingen en voordeel.

Openingstijden

Openingstijden Carwash: Maandag t/m vrijdag 8.00 – 18.00 uur, zaterdag 9.00 – 17.00 uur, zondag 10.00 – 17.00 uur

Openingstijden Wasboxen: Maandag t/m vrijdag 8.00 – 22.00 uur, zaterdag 9.00 – 22.00 uur, zondag 10.00 – 22.00 uur

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen