BenFit Voedingsprogramma, gecombineerd met outdoor trainingen van Bewust Fit en Gezond!

Foto: Bewust Fit & Gezond

Elst – Wil je afvallen of aankomen, heb je geen fit gevoel, lichamelijke klachten of ben je gewoon op zoek naar een gezondere leefstijl? Dan is dit voedingsprogramma van BenFit iets voor jou!

Partnercontent

Als er niets verandert in je denkwijze en de manier waarop je jouw leven leidt, is de kans groot dat je weer op de oude manier doorgaat. Bij Bewust Fit en Gezond willen ze je graag laten begrijpen hoe jouw lichaam werkt en stellen je in staat om op gewicht te komen en in balans te blijven.

Doe mee met 60 Days Happy New You

Tijdens het programma ga je werken aan drie leefstijlpijlers: eet, beweeg & relax.

  1. Eet: persoonlijke coaching en wekelijkse voedingslijsten met recepten en boodschappenlijsten.
  2. Beweeg: 2-3 keer per week bewegen onder begeleiding.
  3. Relax: werken aan je mentale gezondheid.

Doe mee met de challenge 60 Day Happy New You vanaf januari 2022. Meld je gauw aan, zodat je kan profiteren van 10% korting op deze challenge. Be Stronger Than Your Excuses en start met het BenFit Voedingsprogramma. Zet die 1e stap en stuur een mail naar [email protected]

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen