Zonnebloem Heteren blijft voor hun gasten zorgen zelfs zonder activiteiten

Aangenaam verrast
Foto: Zonnebloem Heteren

Heteren – De teleurstelling bij het bestuur en de vrijwilligers van de Zonnebloem Heteren was misschien wel net zo groot als bij hun gasten. Opnieuw mochten de geplande activiteiten niet doorgaan en zijn ontmoetingen weer uitgesteld. Op 16 november zouden ze weer de Picknick houden in de kantine van SDOO, een van de favoriete activiteiten van hun gasten. Na een lange tijd zonder activiteiten hadden heel veel gasten zich opgegeven, om weer eens ouderwets gezellig met elkaar op stap te gaan.

Juist de laatste tijd hebben er zich een flink aantal nieuwe gasten aangemeld en die verheugden zich er op om voor het eerst met een activiteit mee te gaan. De domper was dan ook groot toen het bestuur een paar dagen voor de Picknick het besluit moest nemen om het niet door te laten gaan. Met de enorme toename van het aantal besmettingen wilden ze niet met een grote groep kwetsbare mensen op stap te gaan. De gezondheid van hun gasten staat voorop en dus nemen ze geen risico’s.

Hartverwarmende actie

Vanzelfsprekend laat de Zonnebloem Heteren hun gasten niet in de steek. Ze gaan weer op de oude voet verder. Het betekent dat het bestuur en de vrijwilligers van de Zonnebloem zo nu en dan bij hun gasten langs gaan met een klein presentje om ze een hart onder de riem te steken. Afgelopen week zijn ze dan ook op pad gegaan met mooie kerststukjes om alvast een beetje sfeer in huis te brengen. De gasten waren blij verrast en hun reacties waren hartverwarmend.

Zolang deze vervelende situatie ook zal duren, ze zullen op deze manier aan de mensen van de Zonnebloem blijven denken. Kleine moeite, groot plezier en daar doen ze het voor!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen