Krasse Knarren Bingo uitgesteld

Krasse Knarren Bingo uitgesteld
Foto: Christian Oehlenberg via Pixabay

Herveld/Andelst – De Krasse Knarren Bingo dat plaats zou vinden op zondag 12 december is vanwege de coronamaatregelen uitgesteld. Een aantal mensen hadden zich er al voor aangemeld voor deze gezellige middag..

De organisatie van de Krasse Knarren Bingo is in handen van de mannen van ’t Begin van het Endt, de Stichting Samen Ontmoeten, leerlingen van het HPC en de medewerkers van Zalencentrum De Hoendrik.

Het thema van de bingo was ‘Oud Hollands’. Er stonden diverse leuke activiteiten op het programma, met hapjes en drankjes, zelfs het Shantykoor Alle Hens uit Driel was uitgenodigd. Helaas gaat deze activiteit niet door op 12 december, maar wat in het vat zit verzuurt niet! Zodra de maatregelen het weer toestaan pakt de organisatie het feestprogramma weer op en nodigen ze iedereen van harte uit om deel te nemen aan de Krasse Knarren Bingo.

Bron: Dorpskrant Herveld Andelst.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen