Wees alert op vuurwerkschade rond jaarwisseling

Foto: Thomas Staub via Pixabay

Ook dit jaar geldt er tijdens de jaarwisseling weer een landelijk vuurwerkverbod. De ervaring leert helaas dat niet iedereen zich aan dit verbod houdt.

Helemaal vrij van vuurwerkschade blijven, zal dan ook lastig zijn. Wel streeft gemeente Overbetuwe er net als in vorige jaren naar om de schade zo veel mogelijk te beperken. Jij kunt ze daarbij helpen.

Extra alert blijven

De gemeente vraagt jou de komende periode extra alert te zijn en containers en afvalbakken ’s avonds en in de weekenden binnen te halen. En is jouw bedrijf met de feestdagen gesloten? Kijk dan of het mogelijk is om regelmatig in en rond jouw bedrijf controles te houden op vandalisme of schade door vuurwerk.

In de dagen rond de jaarwisseling houden onze wijkagenten, BOA’s en ook jongerenwerkers een extra oogje in het zeil bij die plekken die kwetsbaar zijn voor vernielingen. De collega’s van de werf halen waar dat kan binnenbakken uit de afvalbakken. Ze sluiten  afvalcontainers bij winkelcentra en halen tijdelijk alle kledingcontainers weg of sluiten die af.

Last van vuurwerk? Bel 0900-8844
Spoed? Bel 112

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen