Tweede ronde 2021 Overbetuwe Doet in cijfers

Resultaten 2e helft 2021
Resultaten 2e helft 2021
Foto: OverbetuweDoet.nl

Begin november vielen de Overbetuwe Doet waardecheques op de deurmat. Tot 13 december 2021 konden de cheques ingezet worden.

Er werden 20.276 waardecheques van €7,50 verstuurd waarvan 44% ingezet is. Dat komt overeen met ruim €66.000,-. Bij het bepalen van de waarde van de cheque wordt er rekening mee gehouden dat maar een deel wordt geactiveerd.

2021

Deze ronde hebben 50 initiatieven voldoende gespaard! Zij kunnen hun initiatief gaan uitvoeren of hebben dit al gedaan. Door het hele jaar heen waren het er zelfs 113. Buurten worden opgefleurd met bomen, vaste planten, bloembollen en nestkasten. Er werden weer gezellige ontmoetingen en activiteiten georganiseerd en presentjes rondgebracht als hart onder de riem.

Heb je nog saldo op je account?

Er zijn nog verschillende initiatieven aan het sparen. Zij kunnen jouw hulp en/of middelen nog gebruiken. Je kan nog doneren via iDEAL. Of vanaf je account als je daar nog saldo hebt staan. Doneer bijvoorbeeld aan initiatieven die hun streefbedrag bijna hebben gehaald en geef ze het laatste zetje. Of kijk welke materialen of hulp een initiatief nodig heeft. Misschien kan je zelf helpen of hen in contact brengen met anderen. Log in op je account en ga naar je profielpagina. Als je nog saldo hebt zie je dat daar en ook tot wanneer het nog geldig is.

Nieuwe ronde

De volgende waardecheque valt in april 2022 op de deurmat bij alle huishoudens in Overbetuwe. Zelf ook een idee? Aanmelden van nieuwe initiatieven kan het hele jaar door op OverbetuweDoet.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen