Starten met goede voornemens is makkelijker dan volhouden

Foto: P. Scheutjens

Elst – Ben jij ermee gestart … met goede voornemens? Uit onderzoek blijkt dat 80% de goede voornemens vòòr eind januari alweer heeft laten varen en 25% daarvan haalt de eerste week zelfs niet. Coachpraktijk Irma van Reem kan je helpen om de beste versie van jezelf te worden.

Partnercontent

Goede voornemens mislukken vaak omdat het gevoel ontstaat dat het moet. Het gaat meestal over dingen als meer sporten of gezonder leven. Maar het momentum van het nieuwe jaar is niet het moment dat we de noodzaak voelen. En buiten dat schept ‘moeten’ een verplichting die in ons hoofd juist stuit op tegenwerking. Als je voelt dat je iets ‘mag’ doen, ontstaat er vanzelf momentum en neem je de juiste stappen op het juiste moment.

Haal het beste uit jezelf

Wat ik wel krachtig vind is om het beste uit jezelf te halen, iedere dag opnieuw. En nu het jaar nog maar net is begonnen is het mooi om te reflecteren en vooruit te kijken.

  • Wat mis je en zou je (weer) willen toevoegen in je leven?
  • Waar word je blij van en zou je meer van willen doen?
  • Wat zou je achter je willen laten?
  • Wat belemmert jou nu om te doen wat je zo graag zou willen?

Onderzoek dit eens en word je bewust van de patronen of overtuigingen die eronder liggen die maken dat je op sommige vlakken niet acteert of manifesteert zoals je graag zou willen. Als je hier helderheid over hebt, komt er ruimte om het om te zetten naar daden en acties. Manifesteren van het leven dat je graag wilt lijkt voor velen ver van hun bed, maar ik weet dat het zo dichtbij is als je jezelf toestaat.

Laat Irma jou coachen

Als je het lastig vindt om dit bij jezelf te ontdekken, dan ontmoet ik je je graag in mijn praktijk. Ik weet als geen ander dat begeleiding enorm veel helderheid, herstel en vrijheid kan opleveren. Het was in moeilijke tijden mijn grootste cadeau aan mijzelf! Je hoeft het niet altijd in je eentje te doen of op te lossen. En ja, naar jezelf kijken is spannend, maar beweging en uit je comfortzone stappen is soms ook nodig als je ergens naartoe wilt werken.

Klik op de afbeelding voor de website en meer informatie.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen