COOP Plantaardige Schnitzel XXL toch niet altijd vegetarisch

Foto: Hans Benn via Pixabay

Supermarktketen COOP waarschuwt dat er een verpakkingsfout is gemaakt bij een beperkt aantal verpakking COOP Plantaardige Schnitzel XXL. In deze verpakkingen is mogelijk de Varkensschnitzel XXL verpakt.

De waarschuwing betreft de verpakkingen COOP Schnitzel Plantaardige XXL met EAN code 8713526837983 met houdbaarheidsdatums 15-01-2022  en 16-01-2022 en lotnummer 211311273.

plantaardigeVarkensvlees?

Door een fout zit in deze verpakkingen mogelijk een Varkensschnitzel XXL. Het product in de verpakking is dan niet geschikt voor mensen die geen vlees willen eten of geen varkensvlees willen of mogen eten.

Heb je dit product onlangs gekocht bij COOP? Controleer dan alstublieft het EAN-nummer, de houdbaarheidsdatum en het lotnummer. Als jouw verpakking mogelijk een varkensschnitzel bevat die je niet wilt of mag eten, dan kun je het product terugbrengen naar een filiaal van COOP. Het aankoopbedrag krijg jeterug.

Voor meer informatie over deze veiligheidswaarschuwing kun je contact opnemen met de klantenservice van uw COOP supermarkt.

Bron: COOP, 13 januari 2022

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen