Doe mee aan de HackShield battle Lingewaard vs. Overbetuwe

Foto: Hackshield Battle

Gemeente Lingewaard gaat de strijd aan met gemeente Overbetuwe met de HackShield battle! Met als doel zoveel mogelijk kinderen in de leeftijd 8 t/m 12 jaar op te leiden tot Cyber Agents. Deze Cyber Agents leren alles over veilig internetten. De battle loopt van 7 februari t/m 20 maart. Doet jouw kind ook mee met HackShield? Aanmelden kan op: Join Hackshield.

De beste 3 spelers maken kans om 30 maart gehuldigd te worden als beste Cyber Agent van zijn/haar gemeente en een supervette prijs en eeuwige roem te ontvangen.
De burgemeesters strijden onderling om de felbegeerde wisselbeker. Om zich daarmee de cyber veiligste gemeente te mogen noemen. De gemeente met de meeste Cyber Agents wint.

Kom in actie!

Help jij ons om de gemeente te beschermen? Speel nu mee en word Cyber Agent van Overbetuwe! Je kunt HackShield online spelen op joinhackshield.nl of download de app voor smartphone en tablet.

Lees ook: Gemeente Overbetuwe zoekt Junior Cyber Agents

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen