Teken de petitie voor activiteitenveldje in Heteren

Foto: M W via Pixabay

Heteren – Diverse maatschappelijke organisaties willen al jaren een goed activiteitenveldje realiseren tegenover de scholen en naast zalencentrum De Bongerd aan de Flessestraat. Het huidige plan dat er nu ligt bevat geen bruikbaar activiteitenveldje op het terrein van Gerritsen. Ook een groep betrokken ouders van leerlingen van de Brede School de Vogeltuin snappen er niks meer van. Vandaar dat er een alternatief plan is bedacht.

Dit is de laatste mogelijkheid om een activiteitenveldje in te passen in de buurt van de scholen en het zalencentrum en daarom is er een petitie gestart. Jij kunt helpen door de petitie te tekenen! Dit kan zelfs anoniem. Let er wel op dat de petitie pas is ondertekend als je de email hiervan bevestigt.

Nieuwbouw

Uiteraard moeten er nieuwe woningen komen. Aan de Julianaweide komen 54 woningen bij, op het oude NIOO-terrein zijn 28 woningen gepland, in het centrumplan is ruimte gemaakt voor 37 woningen , de nieuwbouw bij zorgcentrum Liefkenshoek staan 31 woningen op de agenda en in de toekomst wellicht ook woningen tussen Sportvereniging SDOO en de Boterhoeksestraat. Er zijn dus genoeg plannen voor extra woningen maar het veldje op het terrein van Gerritsen blijft leeg. Daar wordt niet gebouwd maar er staat ook geen activiteitenveldje in de planning.

activiteitenveldjeBelangrijk veldje

Waarom het veldje op deze locatie belangrijk is:

  • Het kan helpen de spelende jeugd te verspreiden over meerdere locaties.
  • Bij mooi weer kunnen de kinderen van De Vogeltuin op korte afstand met veilige oversteek lekker buiten sporten.
  • De volleybalvereniging kan buiten volleyballen, en andere verenigingen kunnen er ook gebruik van maken.
  • Het Oranje Comité kan hun Koningsdag activiteiten buiten laten plaatsvinden.
  • Elke activiteit buiten kan op het veldje plaatsvinden.

Heteren groeit en blijft groeien en daarom is het belangrijk dat de maatschappelijke voorzieningen nu extra ruimte tot hun beschikking krijgen om deze groei aan te kunnen. En dit kan alleen hier.

Dus teken de petitie op Petitie voor een activiteitenveldje op het terrein Gerritsen

Bron: Heteren Sociaal

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen