Heropeningsdag met lekkere lunch in Dorpshuis ‘De Oude School’

Anton verwelkomt iedereen bij het dorpshuis
Anton verwelkomt iedereen bij het dorpshuis
Foto: Overbetuwe Nieuws

Hemmen – Dorpshuis ‘De Oude School’ gaat zaterdag 29 januari weer open nadat deze lange tijd gesloten is geweest vanwege de coronamaatregelen.

Lunch, koffie/thee en gezellig borrelen

Anton en Celia zijn blij dat ze weer open mogen en verheugen zich weer op om hun gasten te verwelkomen. Ze vieren de heropening  met een lunch, koffie/thee en eventueel met cake of een drankje eventueel met snack of borrelplank. De lunch bestaat uit een drankje, diverse broodjes, beleg, salade en een warme snack. De kosten voor de lunch bedragen 11 euro.

De lunch wordt geserveerd van 13.00 tot 14.00 uur. Vanaf 14.00 uur is er koffie/thee en als je wilt kan je ook gezellig borrelen. Uiteraard wordt er aan de geldende coronamaatregelen gehouden. Wil je ook komen lunchen, geef het dan door via 06-28113597 of stuur een mail naar [email protected]Anton en Celia zien je graag langskomen!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen