Lijsttrekkers plakken gezamenlijk posters op verkiezingsborden

Elst – De lijsttrekkers van de deelnemende politieke partijen aan de gemeenteraadsverkiezingen van gemeente Overbetuwe verzamelden zich, samen met burgemeester Patricia Hoytink-Roubos, bij de gemeentewerf. Daar plakten ze de eerste posters op een van twee grote verzamelborden die in Slijk-Ewijk komen te staan.

Samen aan de slag

In gemoedelijke sfeer, met her en der kwinkslagen, plakte iedereen de posters van zijn of haar partij, waarbij ze elkaar ook hielpen. De burgemeester wenste iedereen succes toe en bedankte voor de inzet:

‘Niet iedere partij voor zichzelf, maar met zijn allen samen voor lokale democratie.’

Dit was het officiële aftrapmoment van de verkiezingscampagnes voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart  De lijsttrekkers plakten de eerste posters, gezamenlijk op de gemeentewerf.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen