Koor Animato zingt weer in kerkgebouw De Rank

Foto: Jörg Möller via Pixabay

Herveld/Zetten – Twee jaar op een rij heeft het koor Animato geen Decemberconcerten kunnen uitvoeren in de Historische kerk in Herveld Zuid.

Koor Animato is een gemengd koor met enthousiaste en loyale koorleden, waarin het samen zingen met plezier erg belangrijk is. Door de corona maatregelen misten de vele bezoekers en de koorleden het jaarlijkse Decemberconcert van Animato. In 2019 was het laatste concert waarin het koor samen met gastsolist Oleg Lysenko een schitterend concert gaf.

Samen zingen

Naast het samen zingen met plezier wil het koor ook een grote uitdaging aangaan en een muzikale prestatie leveren onder hun gedreven en vakbekwame dirigent Vincent Last. Het repertoire, van licht klassiek tot hedendaagse muziek, spreekt iedereen aan. Iedereen hoopt dat 2022 een normaler jaar gaat worden waarin het samen zingen weer blijvend en tot de wekelijkse mogelijkheden behoord.  Daarnaast zou het geweldig zijn om weer concerten te mogen uitvoeren.

Nieuwe koorleden zijn ook welkom. Zingen is gezond en maakt gelukkig vandaar dat het zingen bij het koor van harte wordt aanbevolen. Op maandagavond zingt het koor Animato van 20.00 tot 22.00 uur in de ruime vergaderzaal van het kerkgebouw De Rank in Zetten.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen