Lezing ‘Het WO2 verhaal van de Betuwe’ in MFA De Haar

Foto: janeb13 via Pixabay

Randwijk – CDA Overbetuwe organiseert op zaterdag 5 maart om 10.00 uur een lezing in MFA de Haar de lezing ‘Het WO2 verhaal van de Betuwe’.

Het thema van de lezing is het vergeten verhaal van de Betuwe in WO2 en wordt verzorgd door Bauke Huisman. In 2 uur tijd neemt Bauke je mee in de ingrijpende gebeurtenissen die plaatsvonden in de Betuwe tijdens, maar vooral na de zogenoemde ‘slag om Arnhem’

Lezing met lunch

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 9.30 uur inloop met koffie en thee.
  • 10.00 uur lezing inclusief korte pauze.
  • 12.30 uur eenvoudige lunch.

Toegang is gratis! De koffie, thee en lunch worden aangeboden door CDA Overbetuwe. Overige drankjes of versnaperingen zijn voor eigen rekening.
Er zijn 40 plaatsen beschikbaar. Dus geef je snel op, want vol is vol. Je kunt zich aanmelden bij Wijnte Hol via mail [email protected] of via telefoon 06-55282448.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen