Vrouwen met Lef pubquiz op Internationale Vrouwendag

Foto: VML

E‍lst – Vrouwen met Lef organiseert een pubquiz tijdens Internationale Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid, weerbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld.

‍Na de periode van veel corona-beperkingen willen Vrouwen met Lef deze avond in het teken laten staan van elkaar weer ontmoeten, informeel samenzijn, gezelligheid en luchtigheid. Hoe kan dat anders dan met een pubquiz die ook inhoud geeft aan internationale vrouwendag?

Uiteraard zal deze VML-activiteit plaatsvinden binnen de geldende coronamaatregelen (verplichte QR-code, 1,5 meter afstand, mondkapje op tijdens verplaatsen, vaste zitplaats en sluitingstijd om 22:00 uur). Aanmelden kan via deze link.

Meer informatie

Wanneer: dinsdag 08 maart 2022 van 19:30-21:45 uur.
Waar: Café Bij Tante te Elst
Kosten: gratis bij lidmaatschap en € 15,- bij geen lidmaatschap

(Het lidmaatschap van VML voor 2022 kost € 30,-)

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen