112

Carnaval(svakantie) komt eraan, zorg dat jouw woning goed is afgesloten

Foto: Pixabay

Ga jij gezellig carnaval vieren of op vakantie tijdens de carnavalsperiode? Zorg dan dat jouw woning goed is afgesloten. Voorkom dat er een kraak gezet wordt in jouw huis. Lichtje aan-ramen dicht- deur op slot dus!

Voorkomen is het beste

Woninginbrekers tegenhouden, daar kun je de politie bij helpen. Zie je iets verdachts in jouw omgeving? Een vreemde auto, vreemde personen of een andere situatie die je niet vertrouwt? Noteer dan zoveel mogelijk details (kentekens en signalementen) en bel direct de politie via 112.

Tevens is het niet handig om ladders, containers of andere hulpmiddelen zodanig neer te zetten, zodat het inbrekers makkelijk wordt gemaakt om in de woning te komen. Maak ze het niet te makkelijk!

De politie wenst iedereen een gezellig carnaval 2022 toe!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Dossier: Carnaval
Cookieinstellingen