Jubileumeditie HeteRUN gaat van start op zondag 15 mei

Heteren – Twee jaar achter elkaar heeft de HeteRUN geen doorgang kunnen vinden en het is nog wel een jubileumeditie!! Maar dit jaar schijnt het er toch van te komen, de vijfde editie vindt plaats op zondag 15 mei, de vergunningen zijn aangevraagd en voorbereidingen zijn in volle gang.

Ze wachten nog even op toestemming van de gemeente en dan zul je, je kunnen inschrijven, zo laat de organisatie weten op hun website.

HeteRUNVan 500 tot 10.000 meter

De start én finish is bij de Brede School waar een groot feest georganiseerd wordt wegens het jubileum. De routes zijn voor jong en oud en lopen deels over het nieuwe pad door de uiterwaarden. Kinderen kunnen 500 of 1000 meter hardlopen, volwassenen 5 of 10 kilometer. Ook komt er nog een wandeling van 3 kilometer. Half maart start de inschrijving.

Vrijwilligers

Zonder vrijwilligers, geen evenement, ook de HeteRUN kan niet zonder. Wil jij bijdragen? Bijvoorbeeld als verkeersregelaar of verzorging van de lopers? Meld je dan via deze link.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen